3. Καλωσόρισμα πρωτοετών από Κοσμήτορα ΣΘΤΕ

ΠΡΟΣ

Τους νεοεισαχθέντες Φοιτητές

των Τμημάτων της Σχολής Θετικών

και Τεχνολογικών Επιστημών

 

Αγαπητοί Φοιτητές,

Σας καλωσορίζω  στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και σας συγχαίρω  για την επιτυχία σας.

Έχετε εισαχθεί σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας με βάση όλες τις αξιολογήσεις και τα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα και σε μία Σχολή, τα Τμήματα της οποίας διακρίνονται για την αριστεία τους στην εκπαίδευση και την έρευνα. Τελευταίο επίτευγμα της Σχολής μας είναι η κατάταξη της στην Πέμπτη θέση των Ευρωπαϊκών Σχολών Φυσικών Επιστημών με βάση την απήχηση των ερευνητικών της αποτελεσμάτων στην διεθνή κοινότητα, σύμφωνα με την καθιερωμένη αξιολόγηση του Πανεπιστημίου του Leiden για to 2014.   Είμαι σίγουρος ότι θα διαπιστώσετε γρήγορα την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στο Τμήμα εισαγωγής σας και ότι η φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών σας δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε, να αναπτύξετε και να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας στον επιστημονικό τομέα που έχετε επιλέξει. Με την αφοσίωσή σας στις μαθησιακές διαδικασίες της Σχολής μας και με την καθοδήγηση και τη συνεργασία των Καθηγητών σας, θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένας νέος επιστήμονας για να συμμετάσχει στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι που τον περιμένει. 

Σας εύχομαι  καλές σπουδές και στη συνέχεια μία καλή σταδιοδρομία μέσω της οποίας θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε όλους τους στόχους σας.

 

Μιχαήλ Ταρουδάκης

Καθηγητής

Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Πανεπιστημίου Κρήτης

Κατεβάστε το αρχείο σε pdf.