49. Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών από τον Κοσμήτορα της Σχολής

 

Αγαπητοί Φοιτητές,

Σας καλωσορίζω  στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και σας συγχαίρω  για την επιτυχία σας.

Έχετε εισαχθεί σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας με βάση όλες τις αξιολογήσεις και τα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα και σε μία Σχολή, τα Τμήματα της οποίας διακρίνονται για την αριστεία τους στην εκπαίδευση και την έρευνα. H Σχολή μας κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Σχολές Φυσικών και Τεχνολογικών Επιστημών των Πανεπιστημίων της Ελλάδας και μία από τις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπη για το 2015, με βάση την ετήσια κατάταξη που επιμελείται το Πανεπιστημίου του Leiden και βασίζεται στην ποιότητα του ερευνητικού αποτελέσματος των Πανεπιστημίων όπως αυτή αποτυπώνεται στις διεθνείς βάσεις δεδομένων.  Είμαι σίγουρος ότι θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στο Τμήμα εισαγωγής σας παρά τις δυσκολίες που έχει εισαγάγει η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, είναι υψηλού επιπέδου και ότι η φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών σας δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε, να αναπτύξετε και να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας στον επιστημονικό τομέα που έχετε επιλέξει. Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες που σας δίδει η Σχολή μας και συνεργαστείτε στενά με τους Καθηγητές σας. Με την αφοσίωσή σας στις μαθησιακές διαδικασίες της Σχολής μας και με την καθοδήγηση και τη συνεργασία των Καθηγητών σας, θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένας νέος επιστήμονας για να συμμετάσχει στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι που τον περιμένει. 

Σας εύχομαι  καλές σπουδές και στη συνέχεια μία καλή σταδιοδρομία μέσω της οποίας θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε όλους τους στόχους σας.

 

Μιχαήλ Ταρουδάκης

Καθηγητής

Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Πανεπιστημίου Κρήτης

 

Δείτε εδώ το συνημμένο.