6_2021. ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ (ΣΘΤΕ203) 1η ανακοίνωση 8-2-2021

Αγαπητοί φοιτητές

Όπως ήδη γνωρίζετε η Πρακτική της Διδακτικής (ΣΘΤΕ203) θα γίνει αυτό το ακαδημαϊκό έτος λόγω covid το εαρινό εξάμηνο. Το site του μαθήματος στο elearn είναι: https://elearn.uoc.gr/course/view.php?id=2769  μέσα από το οποίο θα γίνονται οι ανακοινώσεις και γενικά η επικοινωνία των διδασκόντων με τους φοιτητές.

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 26-2-2021 απο 13:00-16:00. Η πλατφόρμα και το link θα ανακοινωθούν έγκαιρα και παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις της γραμματείας και στο elearn. Η διαδικτυακή παρουσία στην πρώτη συνάντηση είναι υποχρεωτική.

Η εγγραφή σας στο elearn δεν ισοδυναμεί με εγγραφή στο μάθημα. Είναι πιθανό να μπεί πλαφόν στον αριθμό συμμετεχόντων με κριτήρια τα οποία για τους προπτυχιακούς θα είναι 1) το μεγάλο εξάμηνο σπουδών 2) τα περισσότερα περασμένα μαθήματα του ΠΠΔΕ και ίσως 3) ο μέχρι στιγμής μέσος όρος στο τμήμα σας.

Έχει ήδη αναρτηθεί το syllabus του μαθήματος με μια προσαρμογή στην σημερινή κατάσταση. Επίσης σύντομα θα αναρτηθεί ο κανονισμός και οι οδηγίες του μαθήματος όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.

Έχουμε ζητήσει άδεια από το ΥΠΑΙΘ για την είσοδο στα σχολεία ή την ανάληψη της επίβλεψης σας από εκπαιδευτικούς σε σχολεία όλης της χώρας και αναμένουμε απάντηση.

Το σύγγραμμα του μαθήματος θα αναρτηθεί αμέσως μετά την πρώτη συνάντηση και το υλικό του μαθήματος θα αναρτάται σταδιακά.

καλή συνέχεια και μείνετε συντονισμένοι και υγιείς.

Ν. Χανιωτάκης, καθηγητής τμ. Χημείας

Γ. Χατζηδάκης, ΕΔΙΠ, ΣΘΕΤΕ