40_2020. Εξέταση του μαθήματος "Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης: Η Διαμόρφωσης του Ανθρώπου-Πολίτη"

Οι εξετάσεις στο μάθημα της κ. Καλογιαννάκη Α05Π01 «Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και η Διαμόρφωση του Ανθρώπου-Πολίτη» θα γίνουν εξ αποστάσεως γραπτά, στις 23 Ιουνίου και ώρα 11.30-13.30

Η εξέταση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας eClass (https://eclass.edc.uoc.gr). Στο μενού του μαθήματος (στην αριστερή πλευρά), στο εργαλείο Εργασίες, θα αναζητήσετε την εργασία με τίτλο 'Εξέταση Ιουνίου' το οποίο θα περιλαμβάνει τις ερωτήσεις των εξετάσεων. Οι απαντήσεις θα πληκτρολογηθούν στο ίδιο αρχείο (μορφής word) και, όταν τελειώσετε, θα αναρτήσετε το αρχείο, ως απάντηση στη συγκεκριμένη εργασία, και πάντα μέσα στον καθορισμένο χρόνο εξέτασης. Τα γραπτά θα υποβληθούν για έλεγχο λογοκλοπής μέσω του συστήματος TurnItIn. Η εξέταση θα ξεκινήσει στις 11:30 και ολοκληρώνεται στις 13.30. Για την ανάρτηση των απαντήσεων δίδονται το επιπλέον χρονικό περιθώριο 15 λεπτών (13.45 θα κλείσει η πλατφόρμα). Γραπτά μετά την εκπνοή του χρόνου δεν θα γίνουν δεκτά.

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες δεν έχουν εγγραφεί στο eClass θα χρειαστεί να προβούν στην εγγραφή τους το συντομότερο, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος.

Στην ιστοσελίδα της Σχολής Επιστημών Αγωγής υπάρχει αναρτημένος οδηγός για την ανάρτηση εργασιών/γραπτών μέσω του TurnItIn. Ο σύνδεσμος που μπορείτε να διαβάσετε τον Οδηγό Ανάρτησης είναι:

https://school.edc.uoc.gr/el/page/7709/odigies-symmetoxis-foititwn-sta-eks-apostasews-mathimata

 

Καλή επιτυχία!